FESTIVAL!

Idag är den tredje och sista festivaldagen. Helsingborgsfestivalen. Jag var i stan - dvs. på festivalen - ett slag i förrgårkväll men allt jag gjorde var att dricka öl och undvika försäljarna som jämt kom fram och frågade om vi ville handla blommor.

Hur som helst så bör jag ju ha en del stålar kvar. Kanske kan hitta nån snygg tröja, eller dylikt, eller varför inte någon tumring; men jag verkar ha allergi mot viss material. =/ Nickelallergi? Vet inte ens om ringarna som säljs på denne festival är gjort ens av nickel...

Nåväl!
Bolaget öppnar 10 och jag ska verkligen försöka undvika att handla där idag för jag inser fan vad jag gör med min kropp. Men själva festivalen kan jag nog gå på lite idag. =)

Svartsjukans makt


Satan så förbannad man kan bli, bara sådär, flera år efter ett avslutat förhållande.

HAN får lov att skriva "söta saker" i hennes gb.
Men jag fick inte. Och satan så svartsjuk hon kunde vara. Håller hon fortfarande på så?
Jag var bra för henne och hon för mig! Fast antagligen inte; jag fick ju t.ex. inte visa min kärlek öppet och hon vägrade detsamma. Det var som om jag vore hennes hemlige älskare, medan hon jämt var svartsjuk.

Inte spionerar jag inte - sånna där barnsligheter är för folk under 30 - men jag råkade stöta på ett ex:s nya killes gästboksinlägg till henne, på LunarStorm .
Inte fan skrev hon att hon hade stadigt sällskap medan vi dejtade, det stod "va?", så jag gjorde barnsligt nog likadant. Det störde mig förvisso och jag tog nog aldrig upp det särskilt mycket, men jag insåg att - sånt där väl egentligen kan kvitta, bara man är säker på det man har.
Det var jag förvisso inte alltid men det hjälpte knappast att så fort jag skrev "söta saker" i hennes gb så raderade hon det; "UUUH! Mina vänner undrar för mycket!" eller hur det nu var. Kanske jag inte var nog för hennes vänner? Kanske jag inte såg tillräckligt bra ut? Kanske något helt annat; jag minns faktiskt inte varför jag inte fick lov att visa henne min uppskattning i det offentliga, så att säga, när vi ändå sällan kunde träffas. Idag har hon hittat någon som inte behöver stå ut med det. Eller så tyckte hon helt enkelt inte lika mycket om mig som denne killen.

Nåväl! Jag avslutar med en fjantig dikt TILLäGNAD den där blondinen (hoppas du läser och inser hur fucked up crappigt du behandlade mig och att det kanske inte var så förbannat konstigt jag slutligen var otrogen):
 
Svartsjuka is not da shit.
It is shit.
Black shit.
Ta da, late da, café blatté.

Ljudproblem

Enligt vad jag vet, fungerar ljudet på alla datorer i hemmet.
Men tyvärr också trappdörren och städerskans förmåga att av någon anledning öppna och stänga dörren tre gånger per 10:e sekund.

Alla dessa ljud.
Kaffetermosens puttrande, fåglarnas morgonståndsvrål, et cetera.

Retire, retur

Revadå?
Jag vill så mycket bara dra mig tillbaks, sitta och uggla för mig själv i en egen lägenhet någonstans och vara social på Internet - som vanligt - och bara vara. Vaken när som helst utan att behöva tänka på andra, ha det tyst och lugnt; kanske skaffar jag katt igen sen men det återstår väl att se. Just nu sitter jag i köket och försöker vara tyst med tangenterna för att Lina inte ska vakna och börja tjöta om att hon inte kan sova. För det händer att hon gör. Först sover hon, man hör snarkningar genom köksdörren, men plötsligt börjar hon kanske att vrida sig i sängen och då blir jag "rädd" för att hon ska vakna och börja analysera eventuella ljud.

Nä, jag vill klart ha egen lya, men först och främst behöver jag borgensman. Mina föräldrar är döda så dem har jag inte att fråga. Det verkar vara vanligt att ha föräldrar som kan ställa upp för sina barn men jag har helt enkelt inga föräldrar kvar i livet, eller far- eller morföräldrar heller. Min farmor var så snäll och go ... och egentligen som en mor till mig.

Min idiot drack upp resterande vodka förut idag. Nu är det dock slut, så det är ju bra; det betyder nämligen att jag inte har någonting starkare hemma att dricka än de två folkölen som står i kylskåpet och jag behöver ärligt talat ha en vit vecka nån gång.

Tänk om jag får ettan i Mörarp? =) Fast då gäller det att jag har polare som kan ställa upp som borgen; det verkar vara ont om folk som vill samt kan. Jag förstår dem. Jag förstår bara inte min bror: han ställer inte upp, för han vet hur min syster Laila är - hur logiskt är det när han vet hur jag är?? Jag har ju betalningsanmärkning pga. min syster Laila - annars skulle jag inte behövt någon som ställer upp! Nåväl, det som händer, det händer.
Som vanligt.
Jag vill bara dra mig tillbaks så fort jag kan och nu dök det upp en lägenhet jag söker och enligt snubben som utannonserar den så tror han jag kommer få den; sålänge jag fixar borgen... Dessvärre kan jag inte veta huruvida jag verkligen har någon vän som ställer upp men jag förstår dem faktiskt. *suck*

Och jag får inte vara ifred precis när jag själv önskar det; vilket man bör få lov att kunna. Nu är det dessvärre likadant för den jag befinner mig hos - likadant för Lina och likadant för Per. Jag bor ju egentligen inneboende hos Per men brukar vara här. Egentligen tycker jag att jag bor här, hos Lina, men ... då och då hämtar jag posten hos honom - eller går dit när jag och Lina bråkat för mycket! =/

Folk bråkar.
Så är det.
Och som en vän skrev till mig igår morse, eller i förrgår kväll kanske: "Hehe tja det gick att förstå vad du menar. Man ska känna sig så pass trygg i sin relation med sin partner att man ska kunna bli arg och veta att det är okej för det löser sig ändå."
Men jag och Lina är inte tillsammans, vi säger att vi har en öppen relation osv. men egentligen har vi inget särskilt förhållande utöver att vi pussas, hånglar och någon gång då och då säger "jag älskar dig". För det gör jag, jag älskar Lina; men mer som en vän - jag skyller på att jag verkligen vill ha egen trygghet i livet och att jag varit med om mycket de senaste 2-3 åren. Det gör att jag inte känner intresse för t.ex. sex. Jag vill ha min egen borg - sen kan jag antingen välja att stanna kvar där eller gå ut, måhända för att knulla men just nu har jag faktiskt inte mycket till sexdrift. Det måste folk acceptera!

Virrvarr

Taggar: hjärnskada, okoncentration, störande ljud, bakfyllefenomenet.

Min bakfylla mynnar i att jag mår bra, blir mer fokuserad på det jag tänker på och tänker på väldigt mycket.

Men ironiskt nog gör jag mig själv mer sällan medveten om hur skadligt det är att dricka, om jag inte druckit dagen/timmarna före insikten. När jag är full är jag lika yr i skallen som vem som helst men efteråt kan jag bli riktigt produktiv.

Egentligen hade just detta blogginlägg kunnat vara så mycket längre men av någon anledning har jag energi och lusten att fortsätta skriva men vet att jag inte kommer skriva mycket mer än det jag skrivit hittills.

NÄ NU JÄVLAR VÄSNADES FÖNSTRET!
Varför jag inte stänger till? Jo för det är så väldigt kvavt.


Människor är sjuka; somliga mindre, somliga mer.

Och jag är nog bäggedera: jag är mer eller mindre sjuk ... jag är ju människa.

En tänkande människa. Kanske själva definitionen? Vad är en människa som inte tänker? En person är en människa som tänker, men också en människa. Så en människa behöver inte vara en person. Fast allt beror ju på; allt är semantik. Allt är ju fortfarande relativt - det är absolut så.

föregående "citat"

Fan vad tiden går långsamt. Det låter förvisso negativt, jag tar det inte särskilt negativt – jag tycker bara att det mesta känns som om det hände för ett halvår sedan eller mer. Givetvis är jag medveten om att min hjärnskada kan vara upphov till min tidsuppfattning, men kanske också att jag varit med om mycket som påverkat hela min existens så att säga, mitt liv, de senaste två åren. ”En apatisk tidsuppfattning”? Nu blev jag bajsnödig men jag kommer skriva föregående "citat" som rubrik och pubba detta inlägg efteråt.

Allting är ju relativt beroende på

Neurovetenskap, Dalai Lama, knäckebrödsmentalitet ("vad är både gott och nyttigt att äta?") samt ett antal webbläsarkraschar i Vista är dagens funderingar över ... ja - funderingar, jag funderar över det. Men kanske inte hela dagen för än så länge har klockan i Sverige inte hunnit bli mer än 15.42. Men tid både är och känns så jävla relativt så det återstår ironiskt nog att se i framtiden om hur nutiden kommer att ha varit.

"AAAAAATCHO! *snyft snyft* ÅÅÅH - fucking jävla shit!"
Jaja. Man måste ju ha något att använda truten till.

Shit - tiden är relativ för vips så är hon 18.17!

...mem vem är "hon"?


 


"Hon" har hur som helst hoppat till 18.52 ... och jag fick ett samtal av han den där trevlige mannen som skulle köra en ny cykel till mig och sätta ihop den till mig. Mycket trevligt och det vore nog snålt att ge honom en hundring i dricks. Han får 200 extra, 1000 riksdaler totalt. Hoppas jag kan cykla på den - jag är ju handikappad osv. men jag har lyckats cykla på alla cyklar jag haft sedan olyckan så varför inte en 24"? (Bör ju dessutom vara lägre än de jag haft.)

Mitt största besvär är att jag tänker att folk tittar på mig som om jag vore full, när jag ska upp på samt ner för cykeln; fast det vet jag ju inte om de gör. Det är bara som jag själv tänker. Men å andra sidan så är jag ju inte full utan har dålig motorik och balans pga. Att jag blev påkörd av en smitare september 1997. Spännande hur som helst! =) Han skulle dyka upp runt 16.






Nu - när jag finally skriver in detta (kopierar) på blogg.se - är klockan 20.47...


Hot och trakasserier på Internet

"Hej där! Jag tog en närmre titt på ditt krypin och ser vad du skriver om folk som hotar en på Internet. Ja, sånt tycker jag också är patetiskt, håller fullständigt med dig om detta. :) En varning bara: du skrev hot till mig i min gästbok för inte så länge sedan - du tycker som du tycker om det, ändå gör du sånt själv. Det där kallas för dubbelmoral min kära lilla vän. " 

Just det där textstycket funderade jag nyss på - och funderar fortfarande, faktiskt (för att "få sista ordet sagt" och vara lika barnslig som den person jag anser är riktigt barnslig) - på om jag skulle skriva till en viss person på LunarStorm via sin gästbok. För att undvika yttermera käbbel tror jag dock att jag inte bryr mig om det; jag är vuxen nog att acceptera att jag inte alltid får sista ordet.

Det dök dock upp en anmälan i min LunarMail igår, eller det var daterat den 25 juli men jag såg det inte förrän igår. Det är klart att det kan ha varit någon helt annan person som lyckats få igenom en "löjlig anmälan" pga. något misstolkat skämt, eller dylikt, men direkt tänkte jag faktiskt på en individ som skrivit konstiga saker till mig för någon vecka sedan. Jag ansåg att det bara var barnsligheter men vid närmre analys skrev ju faktiskt denne person rätt så våldsamma skildringar. Jag har tagit en bildskärmskopia, så att säga, som jag av någon anledning jag kanske vet i framtiden kan ha sparat på ett eller annat ställe. Jag tror faktiskt nu också att jag ska ta en bildskärmskopia (så att säga!!!) av denne persons krypin. Personen har ju skrivit hot och självmotsägningar, i och med att skriva hot till mig men också att det är löjligt med hot via Internet. Och jag skrev faktiskt inga som helst hot till vederbörande individ...

Visst, LunarStorm klarar jag mig säkert utan, eller det vet jag ju att jag gör; men ändå - jag har varit medlem i så många år nu att det vore otrevligt om någon lyckas få fram ytterligare anmälningar mot mig. Jag får dels passa mig för vad jag kan besvara när någon skriver hotfulla saker till mig men också sluta dricka så förbannat. :P

Egentligen tror jag ändå, i mitt inre, att jag fick sista ordet trots allt; i och med att jag skrev "ett öppet brev" om det. *fnissar patetiskt* Men jag skriver inte individens namn, eftersom det kan bli käbbel - helt enkelt - och denne individ måhända kan lyckas skicka fler anmälningar mot mig som går att jämföra med vad som står skrivet bland "LunarStorms Allmänna villkor".



Av någon anledning kopierade jag in mitt Lunarblogginlägg till min sedvanliga blogg här också, kanske någon mer läser och bryr sig lite mer om okända personers livsöden.

DS eller PC?

Idag fick jag hem Mario Kart DS, en bok samt Command & Conquer Firestorm från Maxi.

Men jag spelar ju knappt.

Jag skall sälja min DS, rolig liten pryl va men jag spelar ju inte särskilt mycket. Jag skriver och slösurfar ungefär som jag dricker öl: jämt och ständigt.




Fast det där skrev jag ju i april ... men det hade tydligen inte publicerats; så - glöm att jag handlade Mario Kart DS, en bok samt Command & Conquer Firestorm från Maxi igår, dvs. den 1 juli 2008! Det var någon gång i april 2008 istället. =)

Tihihihi! None

Men glöm inte att jag ska sälja det för det ska jag, jag har bara inte fått nån som är sugen på att handla ett DS Lite i perfekt skick med två spel för 1500:- än. Försöka duger, alltså, att bestämma sig för vad man ska ta för pris. Jag får avvakta - har ju inte satt upp lappen på ICA Maxi ännu utan bara på blocket.se (eller, det är en sida som påminner om blocket men där jag gratis kunde lägga in en annonsering angående mitt DS Lite).

Vad allting egentligen handlar om.

Idag handlar mycket bl.a. om hur allt plötsligt får taggar, om webbrowserkrig, det svenska särskrivningsfenomenet och varför det var lönt att släppa Windows Vista med tanke på hur bra XP - fortfarande - är i jämförelse med bl.a. det och andra operativsystem. Måhända är smaken som baken, och visst är det också en vanesak; jag har helt enkelt använt MS DOS, Windows 3.11, Chicago som det så fint hette när det släpptes i beta 1994 om jag inte har helt fel för mig - så Linux, et cetera, har jag egentligen inte ens brytt mig om. Och piratkopior eller ej; Microsoft hade monopol på sina O/S.

Nu ska jag skriva ett mail till min advokat.

Det gjorde jag aldrig, men jag öppnade en ny flik i Internet Explorer där jag i varje fall vid skrivandes stund har loggat in på Sprays webbmail. Eller jag hann tydligen inte så långt. Nu har jag hunnit bestämma mig för att kolla upp hur pass snabbare, roligare, lättare och/eller bättre Gmail är - eftersom jag läst i PC Tidningen (ja, sär skrivet, men tydligen är det alltid bra vad gäller egennamn!) att det går att fixa lite mer shit där. Plus att man tydligen skall få mycket stor plats jämfört med många andra webbmailtjänster o.dyl.

Jag har fortfarande inte hunnit komma så pass långt att jag loggats in på ettdera sätt endera plats...



Bara för att skrämmas lite får du se "en genmodifierad bild" (i min hjärna har jag namngett dess taggar just så), om din webbläsare är inställd och klar och ... så vidare.
Unt su weiter! ...heter det kanske inte men en googling kan rädda eventuella framtida grammatikfel om jag skulle få för mig att långt efter 30 (jag fyllde 30 för 2 veckor sedan) skaffa körkort, bil, nytt pass och t.ex. åka till Tyskland mest pga. billig bärs. Jag ogillar sport, på tal om sport men även om vi nu inte talade sport - mest för detta är engångskommunikation - så ogillar jag sport och om vi skulle börja prata om sport ska jag be att få tala om för dig att på tal om sport så gillar jag inte sport, helt enkelt! Men nu pratar vi ju inte med varandra; det är ingen sport med det heller.


Jag har sällan besökare i min blogg; det gör ingenting tror jag, mest när jag skriver om Laila Jeanette Petersen Rembring, aka bl.a. "Nettan73" och "Funkismamman" på nätet, det dykt upp lite extra besökare. Eller när jag - nästan av en slump - råkar skriva både hennes namn samt ordet "mytoman" i samma inlägg. Märkligt hur sökmotorer fungerar ... för jag har inte påstått att Laila Petersen Rembring har lurat mig - och många andra - på en jäkla massa skit, ljugit och bedragit osv., alltså att hon är mytoman. Det har jag inte påstått i detta inlägget men jag svär: söker du efter "Laila Rembring är mytoman" på Google så kommer förmodligen denna blogg fram i en eller annan sökning lite varstans.   
     Jag är relativt noga med hur mina formuleringar kan framställas så försök inte ens antyda någonting bestämt angående objektiva utsagor...

Blabla! =)
Naw, såw gwullit - jag fick med en liten smiley. Ja det är ju Webb 2.0, iaf i swerike, Web stavas inte med två "b" på engelska. Nä, inte ens "w"; trots World Wide Web! Eller ny börjar jag svamla. Eller, jag fortsätter svamlet. Eller?

RSS 2.0