Som om du vill läsa det här, va... Eller? SVARA!

ÅÅÅÅÅÅHvadhärligt! Vad? Vad är härligt? Jo att det inte alls är lika mycket byggjobbsljud utanför. Varje dag känns som helger känns för vanligt folk. Eller nåt.

Här är en bild på hur känslan ... kändes ... före den känsla känns som den som känns nu (hooked on a feeling):


Pseudosverige

Snälla fucking SVT.
Utan några som helst problem, insikt i hur världen fungerar, samt utan att ha någon som helst kritisk kommentar till det, har SVT - Sveriges Television (alltså vare sig Kanal Fyrklöver 5 eller TV Spöke 4 [kom på bättre namn själv då!!] ) - lyckats få sändningstider med program som "Ambres - en död talar" och ett inslag i Rapport om en man som påstår sig inte ha ätit eller druckit på 70 år ( http://svt.se/2.22584/1.2020544/indier_har_inte_atit_pa_70_ar ) . Come on... "Läkare är förbluffade". Men såklart stämmer vare sig att han blivit välsignad av en gudinna, eller att han inte ätit eller druckit på 70 år; däremot kan han eller reportrarna faktiskt ha tagit en jävla massa knark.

Synpunkter tack.

Min domän!

Jupp.

mastertj.se

Eller www.mastertj.se om det så önskas; hur som helst så har jag betalt för domännamnet i ett år samt 3 gig på ett webbhotell. Webhotel? Hur skall det stavas? Jag kör svenska - webbhotell. :D

Tills vidare har jag bara länkat till min blogg.se-blogg, får se om jag hittar på nåt skoj en dag eller natt så småningom. Kanske kan jag lära mig flash och flasha till det. (HAH!)


Hur som helst så är jag väldigt sällan särskilt konsekvent om vad jag skriver i min blogg, när jag väl skriver i den, även om "allt" faktiskt innebär "vad fan som helst", men nu tänkte jag snabbrecensera Avant Browser 2010 beta 3: KASS!
Eller den har säkert en massa roliga finesser, men jag använder 3-4 webbläsare i mina datorer så jag har lull-lull till tusen om så önskas.
Plus att den är instabil; bildskärmen uppdateras dåligt och bilden blinkar vid sidladdningar etc. Men än så länge är den som alla tidigare versioner.
Ska avinstallera den nu igen.

FÖR ÖVRIGT så älskar jag gamla "Google Deskbar (Beta)" med sin miniviewer men hatar att den inte fungerar i ett 64-bitars Windows. Så jag funderar på om jag ska bruka den här maskinen - som för tillfället är i köket - som huvuddator i vardagsrummet istället. Jag sitter trots allt där 90+ % av min vakna tid. Eller nu ljuger jag för jag vilar ofta och försöker sova flera timmar, i soffan, men när jag är uppe och aktiv och inte försöker sova så är jag inaktiv framför min dator vid datorbordet i vardagsrummet ungefär 90 % av tiden.

Låter någonting av det jag skrev som "damn, shit, TUR jag läste!"?

RSS 2.0