RealVNC is the real deal

ATT jag inte provat på det reellt förrän nu, idag! Jag styr Linas Windows XP helt och hållet från min egen dator med Windows 7, med hjälp av ett program som heter Real VNC. Fattar inte hur jag har kunnat missa tillfället tidigare! =@ Detta underlättar såååå mycket! Detta gör att jag kan arbeta hemifrån om folk behöver hjälp; så länge de har tillgång till Internet dvs. Satans jävla skit! Jaja, jag får helt enkelt se till att få tummarna loss och boka tid och plats och så vidare, för att göra det där A+ Cert. eller vad det heter. Så jag kan få på papper att jag är datanörd. En datanörd som inte spelar spel. Finns det? Ok! Jag är bara duktig på PC! Men fy fan vad störd jag är som inte ens försökt fjärrstyra datorer överhuvudtaget förut - nä inte ens inom ett internt nätverk. Det har jag trots allt haft många gånger tidigare. Äh! :) Nu ska jag dricka folköl och uppdatera Linas XP.

Skön musik

Detta är väl utmärkt musik? En klassiker; jag hörde den nog redan när den släpptes: Som vanligt har också denna låt en j-a massa remixar och jag har mina favoriter bland dem också, men i huvudsak är det ju den här låten. Och även orginalet - denna alltså - tycker jag är helt underbar. Perfekt tempo, rytm, intro, outro, whatever. Det är bland annat just så här jag tycker alla låtar i hela världen bör avslutas: rakt av!

Snackis

"Blogg" och "Snackis" har blivit en snackis.
Inget sånt jävla trams här inte! I min blogg snackar bara jag - ja eller för det mesta bara jag - och ibland lägger jag upp märkligheter så som det här:

RSS 2.0