The Pirate Bajs

Håller verkligen ingen med mig om att det faktiskt är okej att betala för spel, program, filmer och musik?
Tycker ärligt talat själv folk fuckats upp; visst kan man väl ladda hem illegalt legalt då och då men att göra det hela tiden...?

PFT! Ni är idioter!
Till och med när jag hade socialbidrag så köpte jag flera skivor i månaden; trots jag fortfarande tycker skivbolagspriserna är lite väl höga!

Har du råd så köp, ladda hem då och då, vad fan skaru ha pengar till....

Solkatten är ute mitt på natten

Och jag nyser när jag tittar mot solen. Somliga gör det, jag är en av dem. Det rensar systemet lite tycker jag. =)

Jag vaknade vid 03.30 ungefär, beslöt mig för att gå 20 meter bort till Lina, släppa ut katten, låta henne springa hem till mig ett tag, sen släppte jag ut henne igen. Du vet katter är ju nattdjur - inte fan vill de vara inomhus. Alla mina tidigare inomhuskatter har fått kattfnatt - ibland på dagen, ibland natten - men när de vants vid utomhusliv vid sidan om s.a.s. så får de väl utlopp för energin utomhus istället. Som de kan löpa i snön mitt på natten t.ex... Som de galloperar upp för en backe på sommaren! You get the point, me think.

Strul!

Jehapp; så struntade jag i att så fort som möjligt bränna återställningsskivor.
Jag vet inte hur jag kommer åt den dolda partitionen annars, och tyvärr finns det inget återställningsval i början av datorns uppstart, som jag vet fanns på antingen min HP eller också den bärbara Acern. Till dem brände jag återställningsskivor direkt - dumt jag inte gjorde det med denne.


Nåväl!
Jag använder min "gamla" dator sålänge så väntar jag tills i mitten av mars med att försöka fixa den nya datorn istället. Då har jag ju egen lägenhet - måste ju inviga direkt med datorstrulfixande. ;)

Datorn kostade "bara" 3 990:-. Lugnt - det mesta bör fortfarande fungera, eftersom den startar upp från både DVD och hårddisk, minnena bör således existera också (3 gb), har inte provat datorn efter jag tog ur PCI-kortet som jag installerade igår så det kan mycket väl vara så enkelt att det stökade till Vista. Tyvärr kan jag inte återställa från DVD men när jag orkar ta mig tid - i min nya egen lägenhet - så ska jag försöka ordna allt! =)

Nä, det gick inte med XP-installation. Den där fina blåa dödsrutan kom upp ganska på momangen. Men å andra sidan fungerade ju Vista bra, bara det fungerade, säkert pga 3 gb RAM.
Inte ens Linux fungerade, fast jag provade bara Ubuntu 8 en gång...


Vista är okej

- på en dator med 3 gb RAM!!
Och det har jag nu. Datorn/Windows startar upp på under minuten, vilket är helt okej. Bättre än någonsin faktiskt. Problemen börjar väl när jag installerar yttermera tillbehör och program; men jag kanske inte ska använda min nyaste dator till så många installationer.

Särskilt då Vista inte är känt för full kompabilitet med allt...


RSS 2.0