Skvaller om Jay!

Jag har tidigare nämnt Jay Smith. Att han sjunger så bra, att jag förutspått hans vinst samt att alla som har hjärna hör hur bra röst han har; så det var självklart en kvalificerad gissning. De andra i Idol var bra dem med men Jay hade/har den där rösten som sätter sig ... liksom...

Nu till skvallret: vet ni vad han gjorde igår? Säkert mycket annat än att hänga i stan vid 17-tiden, men han var i stan vid 17-tiden för det var då då såg jag honom. Han och hans polare råkade befinna sig på samma plats som jag, just då. Många fler med, såklart. Fina rocken på sig. Jag har nån liknande men han passar jättebra i den han har. Två polare var med honom, eventuellt fler kanske men jag hade mycket i tankarna just då. Annars skulle jag nog skämtat till honom om nåt sjukt jag kommit på - för det är sån som jag är, helt enkelt.

Eftersom han hamnade i samma butik som jag så tog jag åtminstone chansen att gratulera honom. "Hey Jay!" Eftersom han hörde sitt namn tittade han mot mig. "Grattis" sa jag. That's it. Han tackade, så var den korta bekantskapen över. Han verkar trevlig men vi har helt enkelt aldrig varit i samma klass, samma skola, samma arbete, samma fest eller nåt sånt alls så vi känner inte varandra. Skit samma; man kan väl för fan hälsa på en medmänniska. Ja - och helsingborgare. :)


Tidigare under dagen hälsade jag på en alkis som kom gående på Fredriksdal och han passade minsann på att snacka ett tiotal par sekunder; inget särskilt med att hälsa och jag är inte speciell för att jag hälsade på Jay - det var bara en kort stund man kan skryta lite om åtminstone, i brist på annat...

Jag tänker inte säga vilken butik det var eller vad det var som jag såg att han skulle handla, ingen smygreklam och inget egentlig skvaller. Respekt för i helvete.

Notis

Lina sikström säger (17:49) i min värld är saker och ting inte särskillt komplicerade


It's a ... maaad Internetworld

Beställde nyss prenumeration av Internetworld.
Vet inte varför, men minns de första numren för över 10 år sen. Det var tider det - minnen etsas fast. Artiklar om t.ex. Ultima Online skakade om ens värld; fan vad häftigt liksom!
Men många år efteråt, när man väl började lira det, så blev det inte mycket av det. Jag är mer Heroes of Might and Magic, Warcraft och emellanåt Starcraft och C&C. Jag har alla spel som kommit ut utav de serierna; orginal dessutom. Alla utom HOMM 5. Kanske ska beställa. Ja, jag gör det idag.

Beställde prenumeration av Allt om PC och Teknik också, förra veckan.
Min brevlåda kommer fyllas.
Dumt att inte ha brevinkast - kasst, rent krasst. Men vad gör man? Helsingborgshem AB's regler: dörrbyte = brevlåda istället för brevinkast.

Tänkte flytta. Jag har ju råd att bo rätt så gott; och det behöver knappast vara bostadsrätt. Låg 12 i kö på en fin lya på Fredriksdal för några veckor sedan. Nu är jag tvåa, hon skulle kolla upp min ekonomi och sen ringa angående visning. Om 10 före mig i kön antingen inte varit kontaktbara eller sagt nej så ska fan denna fuckern före mig i kön just nu också säga nej; frågan är huruvida min senaste ekonomistatus är uppdaterad hos Skatteverket eller ej.
Komplicerat ... men jag HAR råd att betala hyra på 6800 och sen leva rätt gott på resten.

Fast det är inget måste, såklart, jag klarar mig här med en hyra på halva det - halva space också. Jag vill bara ha lite ombyte, lite mindre "här hör man alla grannar", lite mer "nu kan jag ha ... space".

Vi får se. Förväntar mig samtal efter 09. Shit klockan är halv nio! Jag vaknade 03. Time do run.
Ja jag dricker igen. Sjukt. I förrgår drack man blott en starköl, igår 2 folköl och 11-12 starka, nu ligger jag redan på 2 folkisar och lika många starkisar.

Och jag funderar fortfarande på hur jag ska gå tillväga för att fixa en lite roligare hemsida på min domän www.mastertj.se än att blott hava url:en till min blogg.se-blogg där.
Flash, va?


Halva-priset-junkie

That's fucking it! That's who I am.
Inte bara en alkis, påkörd naiv idiot som blir lurad av psykopater men som tänker hämnas på sätt de inte väntat sig - utan jag är också en halva-priset-junkie.

Och det priset fick jag betala idag!
50 spänn, närmre bestämt, jag valde ut 4 st. ICA Färdigmat fucking jävla husmanskost a'la köttbulle+spaghetti för jag tyckte det var "dåligt datum". Men det gällde inte förrän imorgon och jag skämdes lite - inte alls över att handla efter-datum-varor, för alla vet att det går att äta sålänge det inte ser, luktar eller pratar dåligt - utan för att jag bestämt gått till kassan med 4 stycken sådana förpackningar och hävdade: "dessa har FUCKING gått ut!".

Nej.
Det har det ej.
"Aja, jag hade fel. Men jag tar dem ändå."

50 spänn sparat blev förlorat.
Oh neeeej................















Linda Jönsson ge mig pengar nu för i helvete för jag har kanske varit arg förut men är riktigt förbannad nu.

Ha det bra allesammen!! =D

RSS 2.0