Ingen av er bryr sej

Eller sig?
Eller gör ni det? Bryr er?

Snacka om skumt blogginlägg. =) Men jag hade inget särskilt att göra i väntan på att cykla till arbetsträningen om några minuter.
Min arbetsledare är lite av en psykopatkandidat - ena stunden är hon hur snäll som helst; nästa gång vill hon ha full koll och kontroll. Men mig bestämmer hon inte över. Jag bör däremot försöka låta bli att bry mig om hennes interna problem, för ingen mår bra över att klaga på sådant de som klagar inte kan göra någonting åt.
Eller nåt.

Detta är filosofin idag... ERGO SUM!

Mitt hus

Mitt hus är egentligen inte mitt hus, det är bara sånt man säger, ju.
Helsingborgshem AB äger det.
Jag minns faktiskt när de hette Hälsingborgshem, bara. Det var när jag bodde på Planteringen; många långa år sedan också för de bytte namn medan jag bodde där.

Hur som helst så sa jag aldrig att hon tror han varit otrogen, jag sa att hon är jävligt svartsjuk och att det är patetiskt av henne att påpeka ting för mig när hon själv har lite monster framme då och då. Egentligen är allting bara barnsligt, men nu har vi i varje fall blockerat varandra på MSN.
Barnsligt, som sagt. None (Det handlar bara om en litet fjantdispyt mig och "en väninna" haft.)

Men i mitt hus - i den lägenhet jag hyr - börjar man höra fotsteg ovanpå redan klockan 05. Det är någon där uppe som verkar gå fram och tillbaks, fram och tillbaks; mig veterligen har han/hon/den likadan enrummare som jag har. Måste ha mycket mycket mycket att göra...

Och på markplan är det en grind av metall som man har lindat gummiband på, för att det inte ska slå för mycket i när grinden stängs förmodar jag. Men den slår tillräckligt mycket i för att man då och då hör ett "bongggggggggg" susandes genom hela trapphuset. Metallen binder sig trots allt hela vägen upp som ner i trappan.

Nåväl! Snart arbetsträning, eller vad fan det heter.

KONSTIGISTISKT VERB!

Har blivit ombedd att leta reda på en gammal lista med verb.
Bör ha den någonstans; jag är Master på att spara på tok för mycket av det mesta som jag haft förut - inklusive gamla Lunarstormspresentationer.

Men vi får se, Jen, vi får se; jag återkommer med inlägg i så fall.

Jag anser att dagens blogg faktiskt handlar om filosofi, kanske.

RSS 2.0