Trött på rapar-kaljan

HERR FUL FISK RAPPAR:

1) "Ni som inte kunde ta hjälp av en vuxen, så ordnar det sej"?

Nej! 2) "Ni om inte kunde, ta hjälp av en vuxen, så ordnar det sej"! Eller 3) "Ni som inte lyckades med grejerna kan fråga mamma, pappa eller någon annan vuxen så ordnar det sej". Men programledarbruden på barnprogrammet sa det första (och andra, man säger ju inte skiljetecknen!) och fick det låta som nummer 1.

Om en 30-årig sjukpensionär, hyfsat smart, var tvungen att tänka efter några sekunder för att reflektera över dumheterna som sades - hur kommer då lilla Bandidas, 4 år, och storasyrran Helengel på 8 reagera?
"Detta är fucked up! Sho, nä, vi kollar porr på pappas dator istället och får gå till sängs utan att äta först - det är ju bara en massa rappakalja på televisionen jueh!"

 

TV 4 är inte mycket bättre med begripligheterna heller - "du mår bra" blev översatt, från engelska, till "mår du bra?" på en film jag såg igår... =/

 


Inte net

Allt på Internet är sant.

Telinternetbank

"Hejsan!

Jag råkade knappa in fel kod 3 ggr när jag skulle in med telefonbankisen, beroende på att jag de två första kodförsöken glömde att jag ju gjort som rösten i luren sade förra gången: bytte kod till en femsiffrig; vilket jag tänkte på vid tredje och sista försöket. Men då kom jag inte på om jag hade mitt nuvarande postnummer eller det jag hade "förr i tiden" - och slog hur som helst fel. Så blev jag spärrad. Nu har jag inget id-kort vilket gör att det inte bara är att gå in till Swedbanken, men jag hade ju hoppats kunna fixa det när jag loggar in via Internetbanken. Nu är jag här! Jag har legitimerat mig och visat att jag faktiskt är jag; kan jag på något sätt få återkomst till Telefonbanken via Internetbanken istället för via Swedbanken?

mvh TJ"

Jag slapp skicka meddelandet eftersom jag såg på Internetbanken att jag kunde greja allting där.
Och du? FÖRSÖK INTE med att tro att jag numer har en femsiffrig kod med ett postnummer!
För då skulle du kanske lyckas ta ut alla mina kronor. =/

RSS 2.0