Ett kliv in i livet

Nästan varje dag, eller säkert varje dag de senaste ... flertalet veckor åtminstone; så har jag vaknat upp som en ny människa - om inte varje natt så ligger jag kvar i sängen och tänker många av de gånger som jag precis vaknat upp och tänker att jag ska sluta dricka lika mycket, även om jag inte blir bakfull (kan spy en hel del om jag är förkyld eller druckit vatten, mjölk eller annan dryck, eller om jag varit så korkad att jag tar en macka när jag vet att jag kommer kräka upp den om jag druckit mig full dagen före - annars mår jag toppen rent kemiskt och fysiskt varje gång dagen efter, om jag inte trillat eller gjort nåt annat dumt såklart) så minns jag ibland att jag sagt saker på fyllan eftersom man mer eller mindre fullständigt skiter i konsekvenserna.


Föregående text är samtidigt också en enda mening kommer jag på.


Jag har blivit väldigt inspirerad av det första (och hittills enda) programmet om vad en människa är, med Fredrik Lindström och Martin Ingvar. Martin ska nog inte vara med i fler program i den serien sen va men skit samma; han är aktuell i bland annat "Fråga Lund". Eller vadå aktuell... Nåväl! Tidigare i morse fick jag jätteont i bröstet/revbenen på höger sida, särskilt när jag andades in. Utan att gripas av panik så tänkte jag lite såhär ungefär: "vad fan gjorde jag igår nåväl jag kanske dör jag hoppas att jag dör av detta men fan vad jobbigt om jag måste vara på sjukhuset en massa usch varför måste jag andas in till det gör ont det verkar som jag vill känna smärtan för att anpassas till den".

En kort textanalys säger att jag var lite duktigare på att använda "punkteringar" i föregående stycke. Jag vet inte vad det spelar för roll, antagligen skriver jag som vanligt lite vad jag tänker på. Utan känsla, utan logik, ändå logiskt nog bara den beskrivande känslan som följer av tankarna själva.



Fan - jag är ju poetisk! image6


För övrigt saknar jag ju körkort och bil och är mest hemma om dagarna ändå - så vad fan behöver jag egentligen legitimation till? (Har inte skaffat nytt på hela året 2007 som jag trodde att jag skulle planera in det i. Nu är jag av med plånboken sedan sensommaren ungefär men först i förrgår insåg jag att jag behövde det för att plocka ut ett paket. Men tydligen är reglerna sådana att efter 10 dagar skall en pappersavi - istället för SMS som jag dumt nog valt - skickas ut, och då kan Lina hämta ut det med sitt eget legg.)


RSS 2.0