Köttfärs av alltihop

Ser/lyssnar på/till TV4:s Nyhetsmorgon - eller vad fan det nu heter.
Är frisk.
Mår bra psykiskt med.
Tänker på köttfärs med lök.
Varför? DÄRFÖR, säger jag, därför; ingenting annatför!

När jag var liten så pillade jag bort löken från köttfärslimporna som min farmor tillagade, men nu som vuxen så äter jag i princip allting som är ätbart. (F.ö. har jag råkat käka kork med, eftersom mina korkunderlägg ibland har fastnat under t.ex. en hamburgare, säkert druckit någon fimp med - eftersom man i fyllan kanske fimpat i fel ölburk!) Jag minns bara inte huruvida farmor fattade detta, alltså, om hon hade med lök i köttfärslimporna när jag "blivit vuxen" - eller om hon inte hade det. Hon var väldigt mån om vad barnbarnen tyckte om et cetera.

Nåväl!
Nu dricker jag min sista Björne Bryg 7,2, bra frukost klockan 06.27.
Starcraft 2 är skitbra, jag gillar inte att någon av de senaste patcharna verkat se till att man kan skaffa ALLA uppgraderingarna i Campaign, det var mer strategiskt förut när man bara kunde välja en. Enten eller.
Folk har säkert klagat - "öh! man ska kunna skaffa alla!", för att Campaign skall likna vs., kanske, vad vet jag. Men valbarheten var ett klart RPG-element anser jag, och även RTS-spel bör ha lite val då å då tycker jag!

Nåväl!
Nu dricker jag snart upp min sista Björne Bryg 7,2 - och jag är faktiskt sugen på köttfärs med potatis, lingon och brunsås till...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0